Menggunakan Laman Web Perjudian Dalam Talian untuk Mencari Ahli Matematik Genius

Banyak penjudi dalam talian menggunakan sistem pengiraan kad, ada yang menggunakan akal mereka yang luar biasa untuk melakukan perkara yang sama. Namun, yang lain mempunyai algoritma yang ditulis semula untuk memainkan minda manusia yang terbaik. Beberapa orang yang paling cemerlang suka bermain kad, terutamanya poker. Bahkan seseorang yang sangat introvert kerana banyak pemikiran matematik dapat bermain dalam talian MEGA888 download.

Oleh itu, jika semua kepintaran “manusia +” ini menguji kemahiran dan kemampuan mereka dalam perjudian dalam talian, mengapa kita tidak menggunakan ini sebagai alat merekrut untuk membantu mencari yang terbaik dan paling pintar? Kita boleh membayar apa yang mereka hargai dan mempunyai pemikiran matematik ini untuk membantu kita memajukan peradaban kita.

Oleh itu, masuk akal untuk sibuk dalam projek ini. Mari tulis program itu. Program apa? Yang membolehkan kita menonton pemain poker super dalam talian dalam masa nyata dan menyedari bahawa kita hanya memerhatikan tingkah laku, kemampuan, dan kemahiran. Permainan kebarangkalian nampaknya menarik orang IQ yang lebih tinggi cukup kerap dan juga kelihatan bergema dengan otak ahli matematik.

Untuk menguji program ini semasa fasa pra pelancaran mengapa tidak membawanya ke kolej di mana pelajar IQ tinggi terlibat dalam poker di bilik asrama. Kemudian, sebagai insentif mengundang mereka ke makmal untuk bermain. Oleh kerana mereka menikmati permainan ini, kita akan mempunyai banyak pengambil yang bersedia membantu dalam percubaan ini. Dan kerana kita sudah mempunyai peserta ini secara peribadi, kita dapat menguji daya maju sistem kita terhadap hasilnya.

Setelah disempurnakan, kita menggunakan sistem ini dan memasangkannya ke komputer yang memantau perjudian dalam talian dan kita semestinya cukup pandai dalam mencari anomali matematik di antara kita? Fikirkan perkara ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *