Adakah Anda Berminat Bermain Poker?

Mungkin baru-baru ini anda melihat sekilas rancangan Celebrity Poker dan semua yang diperlukan adalah satu episod dan anda mendapati diri anda terpikat. Atau mungkin, semua rakan anda telah bersemangat tentang betapa ketagihan permainan ini dan berapa banyak wang yang mereka dapat. Sekarang anda tahu bahawa anda semakin berminat, tidak kira anda rasa ingin tahu telah mula membunuh kucing.

Tetapi jangan bimbang, dengan poker, downlaod mega888 apk on here !! tidak akan ada pembunuhan binatang yang tidak masuk akal dan siapa pun dan apa sahaja yang dapat memeriksanya sesuai dengan isi hatinya. Oleh itu, jika anda berminat bermain poker, inilah yang anda boleh harapkan.

Poker Bukan Permainan Biasa – Kebanyakan orang berpendapat bahawa poker adalah permainan kad yang paling mudah – atau mungkin yang paling menggelikan kerana anda hanya memegang dua kad di tangan anda, jadi seberapa sukarnya? Dan nampaknya konyol kerana dengan hanya dua kad, orang benar-benar mengharapkan anda dapat membuat kesimpulan sama ada anda mempunyai tangan poker yang bagus atau tidak – dan bukankah itu konyol?

Kita tidak semua dilahirkan dengan ESP di sini! Tetapi tuan-tuan dan puan-puan, itu adalah salah anggapan – walaupun peraturan umum untuk poker cukup mudah difahami, untuk dapat menang bukan hanya sekali tetapi berturut-turut, anda perlu mempunyai pelbagai strategi mental untuk mengatasi anda. Michael Jordan mengatakan bahawa bola keranjang lebih kepada mental daripada permainan fizikal, bukan? Baiklah, saya di sini untuk memberitahu anda bahawa poker juga lebih kepada permainan mental – dan bukannya permainan yang hanya berurusan dengan nasib yang rawak.

Anda Boleh Mendapatkan Wang Bermain Poker – Kepercayaan salah lain yang dimiliki oleh kebanyakan orang adalah kerana poker di atas segalanya, permainan kad. Oleh kerana kebanyakannya dimainkan di kasino, ini sangat buruk dan boleh menjadi sebab mengapa wang anda mengalir keluar seperti air. Nah, di situlah mereka salah lagi! Sangat mudah untuk menjana wang bermain poker.

Yang anda perlukan hanyalah meningkatkan gaya permainan dan pengurusan wang anda. Ya, ada pengurusan wang dalam poker. Akhir sekali, anda memerlukan kawalan diri. Sekiranya anda memilikinya, maka anda akan tahu bila masanya untuk berhenti bermain poker dan kapan tidak perlu lagi menekan nasib anda.

Poker Adakah Menyeronokkan – Sekiranya anda menganggap poker adalah permainan yang sangat serius, anda sebahagiannya betul. Tetapi tidak semua perkara serius kurang senang. Ambil permainan catur, sebagai contoh. Kelihatannya membosankan pada pandangan pertama tetapi apabila anda belajar bermain permainan, ia akan menjadi ketagihan. Dan begitulah juga dengan poker.

Leave a Reply

Your email address will not be published.